Britt Peters-Aaldering
Al van jongs af aan interesseerde ik mij voor het menselijke lichaam met als gevolg dat ik na de middelbare school, ben gestart met de HBO-opleiding fysiotherapie in Nijmegen. Ik miste iets in mijn behandelingen waar ik de vinger niet op kon leggen. Tot ik op advies van iemand met mijn paard naar een osteopaat ging. Dat intrigeerde mij zo dat mijn interesse gewekt was. Dit is de start van mijn opleiding tot osteopaat geworden. Tijdens deze opleiding vielen de stukjes die ik miste in de fysiotherapie, eindelijk op hun plek. De zesjarige opleiding osteopathie heb ik, na een tussenjaar voor de geboorte van mijn zoontje, in 2020 afgerond. In het laatste studiejaar is daar mijn dochtertje bij gekomen.

In osteopathie heb ik dat stukje gevonden wat ik in de fysiotherapie nog miste, nog wat puzzelstukjes extra om achter de oorsprong van klachten te komen.
Samen ga ik graag met je op zoek naar de oorzaak waarom het lichaam niet meer zo lekker functioneert als dat je zou willen.

Als fysiotherapeut richtte ik mij al steeds meer op het bekkengebied. Het bekken wordt als basis van de mens gezien, zowel lichamelijk als psychisch. Dat maakt dit een erg interessant en complex gebied. Als fysiotherapeut gaf ik wekelijks bootcamptrainingen aan zwangeren, zodat zij op een verantwoorde manier konden blijven bewegen en genieten van hun zwangerschap. Ook de laatste jaren richt ik mij steeds meer op deze doelgroep: zwangere vrouwen. Bekkenklachten komen zo ontzettend veel voor en zijn eigenlijk heel goed te behandelen. Daarnaast heb ik in 2023 mijn specialisatie osteopathie bij kinderen afgerond.

Heb je vragen, neem gerust eens contact met mij op via bellen of whatsapp.
06 – 23 69 85 23